Loading…
SLUITEN
ZOEKEN:

Merelbekestationplein 5, 9050 Gentbrugge
Open op afspraak voor aankopen, herstellingen, batterijen enz... (0496/37.53.20)

Helaas is onze zaak verplicht gesloten, wij helpen u graag verder aan de deur (zoals verplicht) voor ophalingen, aankopen, batterijen en herstellingen na afspraak. Dank u voor jullie begrip.

GRATIS LEVERING VANAF € 50.00

Sluit opties

Doelgroep
Dames
Heren
Jongeren
Kinderen

Merk
See You Memorial Jewelry

Soort
Fashion Armband
Gedenkjuwelen
Halsketting
Hanger
Oorknoppen

Materiaal
Leder
Zilver

Stenen
Zirkonia

Sluitingen
Cartierslot
Klikslot
Poussette
Veerslot

Ashangertje met ketting 702S + 707S
LOADING ZOOMGratis levering
Consumenten en gegevensbescherming
Retourrecht van 14 dagen
Veilige betaling met SSL verbinding
               

Ashangertje met ketting 702S + 707S

ref: 0000759

€ 134.00 incl BTW

DetailsInfoGarantie
SPECIFICATIES

DoelgroepDames
Jongeren
MerkSee You Memorial Jewelry
SoortHalsketting
Gedenkjuwelen
MateriaalZilver
StenenZirkonia
SluitingenVeerslot
Lengte42cm en verlengketting van 3cm dus max 45cm
INFO

ashangertje 702S + steentje 707S is een ashangertje met ketting waar de as subtiel verwerkt is in de achterzijde van het sterretje, de materie wordt verwerkt met hars en in de kleur van uw keuze. Eveneens kan u dit een andere wending geven door bvb een stukje haar van u geliefde of favoriete viervoeter erin te verwerken... Of een beetje zand dat je meebracht van die ene betoverende trip of reis.

Interesse in een gedenksieraad betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Deze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager, centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.

 GARANTIE

Wij danken u voor de overweging See You Gedenksieraden te zien als de manier om de herinnering aan uw dierbare te koesteren. Het eindproduct is een samenstelling van vele handgemaakte processen, dat kan leiden tot kleurverschillen van de hars en de afwerking van het sieraad. De sieraden zijn gemaakt door uiterst vakbekwame goudsmeden en fabrikanten die traditionele en nieuwe technieken gebruiken om een zo mooi mogelijk sieraad te verkrijgen.

 
We hopen dat al uw verwachtingen wat betreft het sieraad, service en beleving overtroffen zijn.
 
We garanderen het sieraad te repareren of te vervangen tot 2 jaar na aankoop wanneer de reparatie of beschadiging is te wijten aan een fabrieksfout. Reparaties of vervanging van de gekleurde oplage heeft een garantie van 1 jaar. Daaronder vallen niet de beschadigingen die zijn ontstaan van buitenaf: door draagschade, verwaarlozing of oneigenlijk gebruik. We ragen u het sieraad met gepaste voorzichtigheid te behandelen. Er bestaat een geringe kans op losraken van asresten of verlies van stenen. Hiervoor kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden. Draag uw sieraden niet tijdens het douchen, baden, zwemmen of afwassen (ringen). Wij adviseren u te allen tijde om een kleine hoeveelheid as te bewaren in geval van een beschadiging of verlies.
 
See You Gedenksieraden
© Van Ruyskensvelde - Gratis verzending binnen België - Website by KMOSites